luni, 9 martie 2015

Five Nights At Freddy's


         Da,a venit timpul sa vorbim despre jocul aspra caruia s-au facut milioane de teorii si idei ale fanilor legate de povestea animatronilor,cum a fost ucis acest "Phone Guy",care-i faza cu Golden Freddy si toot felul de intrebari de acest tip. Destul de multe lucruri despre un joc facut de un singur om(Scott Cawthon) pentru care aceasta a fost o experienta noua luand in considerare jocurile lui vechi despre care nu voi vorbi acum. Cei care au vazut ce fel de jocuri facea acest om inainte de FNaF ma veti intelege. Nu este cine stie ce experienta. Ai primit o slujba in care trebuie sa fii paznic de noapte intr-un restaurant asemanator cu Chuck E. Cheese datorita animatronilor ce canta. Dar este o problema:animatronii sunt progamati sa elimine orice exo-schelet pe care il vede deoarece acestia arata infricosator si ii pot speria pe copii. Animatronii il vad pe jucator ce pe un exo-schelet dezbracat,luand in considerare forma corpului uman. Din acest motiv cei patru vin dupa tine si incearca sa te distruga. De acum devine supravietuire,nu mai e pur si simplu paza unui restaurant. Totusi ai si aparare:Exista doua usi care ii opresc pe cei patru animatroni sa ajunga la tine. Dar usile consuma curent electric din care nu ai la infinit,deci va trebui sa folosesti usile numai si numai cand ai nevoie. Oh,stai asa! Am spus "cei patru animatroni"? Da,asta am zis. Si am gresit! Exista un al cincilea numit "Golden Freddy". Acesta apare cand pe holul din dreapta se schimba un poster care normal avea fata lui Freddy pe el intr-unul care o are pe cea a lui Golden Freddy pe el. Pentru acest animatron nu exista nici un fel de regula. Poate sa intre pana si cand usile sunt inchise. Nu-i pasa daca ai alte treburi. Si mai e ceva:dupa ce te pe ecran apare "jump-scare"-ul lui,jocul nu se intoarce de la inceputul noptii,ci se inchide iar calculatorul tau iti va arata ca a fost o eroare ce trebuie reparata,dar nu reparatie pentru asta. Numai daca il stergi pe Golden Freddy din filele jocului,dar apoi va merge sacadat. Norocul tau e ca apare foarte rar,deci daca a aparut o data, nu-ti mai face griji.
         Dar am povestit deja prea mult. Incepem acum cu partile bune ale jocului:
     1. De poveste sincer nu stiu ce sa spun pentru ca in joc nu prea exista. Dar acest lucru este remediat de sutele,poate chiar miile de teorii legate de aceasta care pot fi gasite pe Google.
     2. Personaje:Animatronii sunt personaje destul de interesante in joc luand in considerare ca nu merg de fiecare data prin aceleasi locuri,ca si cum ar gandi,hmm...dar din cate stim cu totii totul a fost programat de Scott.
     3. Grafica:este foarte buna odata ce jocul trebuia sa fie o simpla aplicatie. Sunt sigur ca producatorul cu s-a gandit ca acest horror urma sa devina atat de controversat. Nu este chiar grefica de GTA V:Next Gen, dar totusi efectele isi fac treaba bine.
         Partea rea este ca poti sa termini jocul in mai putin de o ora, ceea ce este rau odata ce este experienta este atat de "thrilling". Chiar merita jocul o poveste mai lunga si mai complexa,chiar daca ar fi avut mai putina popularitate din acest motiv.
         In concluzie,Five Nights At Freddy's este un joc care,chiar daca ar fi fost cepebil de mai mult a reusit,asa cum este acum sa ii impresioneze pe toti jucatorii. Chiar il recomand tuturor. Iar daca sunteti genul care nu il considera de speriat,jucati-l noaptea cu castile si veti intelege ce inseamna sa fii speriat cu adevarat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu