luni, 16 martie 2015

Five Nights At Freddy's 2

          Da, trebuie s-o fac odata ce am vorbit de primul joc din seria FNaF. Noul joc,la fel ca predecesorul sau, este incredibil de controversat asupra caruia s-au facut sute de teorii povesti pe langa cea a jocului.
       Five Nights at Freddy's 2 este continuarea primului joc... sau se intampla inaintea acestuia? Adica da, are un 2 dupa titlu, dar asta inseamna neaparat ca se intampla dupa evenimentele primului joc? Pai haideti sa luam lucrurile pe care le stim: Acest "Phone Guy" are o voce foarte similara cu cea a celui din primul joc, dar nu are cum sa fie el, nu-i asa? Ba sa stiti ca da! Nu ma credeti? Uitati inca un lucru,uitati-va la animatronii vechi, se vede foarte clar ca nu sunt cei din prima parte. De exemplu uitati cat de diferit arata cei doi Freddy:
        Ideea jocului este aceeasi:trebuie sa supravietuiesti 5 nopti intr-un restaurant nou in care se afla animatronii noi si stralucitori, dar si variantele lor vechi. Dupa completarea celor 5 nopti o veti putea joca pe a sasea pentru un cec in plus si pentru a debloca noapea a saptea numita "Custom Night" in care, la fel ca si in primul joc, veti putea edita AI-ul(inteligenta artificiala) a animatronilor dupa plac. Cand piardeti vi se vor deschide din cand in cand anumite minigame-uri usor de terminat care te pot ajuta la intelegerea mai deteliata a povestii. De data aceasta nu mai exisa nici-o usa. Ai in fata un hol mare si doua guri de ventilatie intr-o parte si in cealalta a biroului. Energia este doar folosita de lanterna care de data aceasta este plasata pe fiecare camera. A fost adaugat un nou motiv pentru care nu poti mereu sa stai cu masca jos: Marioneta sau Papusa care sta intr-o cutie muzicala ce are o manivela pe care trebuie s-o invarti pentru a o bloca inauntru ceea ce este esential deoaece daca Marioneta a iesit din cutie poti la fel de bine sa restartezi noaptea pentru ca va veni dupa tine, si te va gasi repede! 
         Trecem la partile bune ale jocului:
  1. Grafica este, la fel ca in primul joc, buna pentru experienta in sine. Da, putea sa mai fie finisata putin, dar isi face treaba, si si-o face destul de bine.
  2. Personajele(animatronii) sunt o provocare noua mai ales ca sunt aproape de trei ori mai multi decat in primul joc.

    3.Povestea este la fel de controversata cu foarte multe alte lucruri adaugate pentru a o face mai interesanta, dar in realitate este chiar una destul de simpla. Aceasta este si partea rea a jocului: Chiar daca se spun multe lucruri despre joc, la baza este o experienta simpla, la fel ca predecesorul acestuia. Se puteau face mai multe lucruri pentru a face totul mai interesant. Se simte ca si cum motivul succesului acestui joc este pur si simplu faptul ca predecesorul a fost foarte popular. Pare ca este sustinut de cel vechi. 
          In concluzie Five Nights At Freddy's este un joc ce nu isi face treaba nici bine,dar nici rau. Il recomand tuturor fanilor vechiului joc, dar sa nu va asteptati la prea multe pentru ca in realitate este o copie a originalului FNaF cu o harta schimbata cat de cat si niste personaje adaugate, ceea ce intr-un fel este bine, luand in considerare calitatea lucrului pe care il copiaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu