joi, 7 mai 2015

Happy Wars

            Happy Wars, produs de ToyLogic lansat pe Windows PC, Xbox 360 si, de luna trecuta, pe Xbox ONE este un joc multiplayer online cu lupte medievale.
         Exista si un mod Single-Player dar Happy Wars este genul de joc ce merita sa fie jucat online cu prietenii. Ideea jocului este sa iti creezi un soldat pe care sa il folosesti pentru a-ti ajuta echipa sa castige. Ai de ales intre 3 clase:
1.Warrior: un simplu soldat cu sabia si scutul lui. Foarte efectivi in ofensiva datorita faptului ca folosind scutul pot primi putin damage.
2.Mage: un vrajitor ce are diferite puteri printre care cea de a lansa niste proiectile in inamicii de la distanta.
3.Cleric: pe aceasta clasa o adora toata lumea dar nimeni nu vrea sa o foloseasca. E ca un medic in Team Fortress 2. Are diferite puteri precum vindecarea jucatorilor si upgradarea armelor aliatilor dar punctul forte al acestei clase este faptul ca poate construi arme folosite pentru a atac si defensiva cum ar fi un baros pentru a distruge poarta cetatii adversare.
          Mai exista si o poveste dar pentru aceasta trebuie sa aveti un anumit nivel ce poate fi obtinut numai prin luptele online, care sunt cele mai populare. Singura parte rea este ca multiplayer-ul nu poate fi accesat decat cu o subscriptie Xbix LIVE GOLD care costa in jur de 10$/luna dar luand in considerare cat de distractiv este jocul, isi merita banii.
          Trecem la partile bune ale jocului:
1.Grafica ar fi putut fi mai buna, dar lunad in considerare simplitatea jocului pot spune ca isi face treaba foarte bine.
2.Luptele sunt foarte distractive pana si atunci cand le pierzi, lucru diovedit de miile de jucatori numai din Europa.
3.Povestea nu este chiar cine stie ce, prezentand subiecte simple precum rapirea unei printese si salvare ei. Dar aceasta campanie este numai buna pentru a invata controalele jocului, pregatindu-te pentru modul Multiplayer.
          In concluzie, Happy Wars este un joc multiplayer foarte bun. Nu e chiar un MMO(Masive Multiplayer Online), dar este potrivit pentru genul de jucatori care s-au plictisit de seriozitatea din Battlefield si Call Of Duty si vor lupte mai distractive. Il recomand tuturor detinatorilor de Xbox si PC, mai ales luand in considerare ca este complet gratuit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu