duminică, 17 mai 2015

Call Of Duty: World At War

                   Acum ca am terminat cu seria Modern Warfare este timpul sa incepem seria Black Ops. Dar primul joc nu este, cum v-ati astepta, CoD:Black Ops, ci World At War, de unde a inceput toata povestea.
             Call Of Duty:World At War, produs de Infinity Ward, Treyarch si Activision, te pune in picioarele lui Dimitri Petrenko, un soldat din Al Doilea Razboi Mondial. Totul incepe in anul 1942. In ruinele orasului Stalingrad, dupa ce fusese atacat de germani, Dimitri, fiind inca viu, este nevoit sa se prefaca mort pentru a-i evita pe nazisti, care isi terminau treaba. Printre cadavrele rusilor acesta il gaseste pe Viktor Reznov, un sniper ce avea degetul ranit. Asa ca Dimitri ii foloseste arma pentru a elimina inamicii din apropiere. Prin ruinele orasului cei doi il gasesc pe generalul ce ordonase atacul Stalingradului, pe care il asasineaza. Cei doi se despart apoi pentru a nu fi gasiti.
              Mai trec inca trei ani pana cand se intalnesc cei doi, dar de data aceasta germanii sunt cei atacati. Pe parcursul povestii Reznov si Dimitri se apropie incetul cu incetul de Berlin, unde ajung in ultimul capitol. Aici, in inima Germaniei, se afla ultimul pas catre victorie. Rusii ataca impreuna cladirea principala a nazistilor. Dupa cea mai crunta lupta pe care am vazut-o in viata mea Dimitri si Reznov ajung pe acoperisul cladirii, unde se afla drapelul nazist. In timp ce Dimitri se apropie victorios cu steagul rus in mana catre marginea cladirii, unde se afla celalalt drapel, un german ranit, dar inca viu, se ridica si il impusca in piept cu un pistol pe Petrenko. Reznov alearga apoi catre nazist si il ucide folosind macheta sa. Dimitri se deplaseaza cu greu, dar reuseste sa puna steagul in locul celui german, marcandu-si victoria.
            Trecem la partile bune ale jocului:
1. Povestea:-este cea cu cel mai puternic efect sentimental dintre toate jocurile Call Of Duty. In ultima parte aproape ca m-a facut sa lacrimez, si nici-un joc sau film nu m-a facut sa plang pana acum. Nici macar unul!
2. Actiunea:-este, la randul ei, cea ma violenta din serie, avad anumite momente in care poti vedea portiuni de maini sau capete ale nazistilor zburand pron aer din cauza unei explozii. Dar asta ofera mai mult realism jocului.
3. Grafica:-este imbunatatita fata de Call Of Duty 4, avand contraste asezate perfect pentru a reprezenta perfect cum erau lucrurile in Al Doilea Razboi Mondial.
4. Muzica:-pana acum nu am mai precizat asta la nici-un joc, dar in acum ma simt nevoit. Adica soundtrack-ul este pur si simplu superb! Va voi lasa un link la sfarsit pentru a vedea despre ce vorbesc.
             In concluzie, Call Of Duty:World At War este, la fel ca si celelalte din serie, un joc superb. Il recomand absolut tuturor! Unii dintre voi pot lua jocul pana si ca fiind o lectie de istorie despre Al Doilea Rezboi Mondial. Adica orice e mai bine dacat sa inveti asta la scoala, nu-i asa?

Link pentru soundtrack: https://www.youtube.com/watch?v=gfW1bkPI8Kc&spfreload=10
        
PS: Inca astept idei de jocuri de la voi. Dar totusi as prefera sa nu aiba system requirements prea mari, luand in considerare ca PC-ul meu nici macar nu ruleaza bine GTA IV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu