joi, 14 mai 2015

Call Of Duty: Modern Warfare 3

 
            Call Of Duty: Modern Warfare, produs de Infinity Ward, Sledgehammer Games si Activision este sfarsitul celei mai cumparate serii Call Of Duty de pana acum. 
            Jocul incepe exact unde s-a terminat Modern Warfare 2: Soap este grav ranit dupa ce fusese injunghiat de Shepard si este dus in cel mai apropiat sat pentru a fi vindecat, dar oamenii lui Viktor Makarov ii ataca pe Nikolai, Soap, Price si un rus ce isi doreste la fel de mult ca ei sa il omoare pe Makarov pe nume Yuri. Acestia scapa la limita de soldati si se intorc la baza lor secreta. Pe parcursul primelor doua capitole incearca sa il elimine pe Viktor care le scapa printre degete de fiecare data. In ultimul capitol totusi Soap este ranit din nou foarte grav de oamenii lui Makarov iar de aceasta data din pacate ranile ii provoaca moartea.  

             Pen-ultima misiune ii prezinta pe Yuri si Price care ataca fortareata principala a lui Viktor, dar nu il gasesc nici acolo, dar ii gasesc locatia exacta, pe care o ataca in ultima misiune, purtand armuri rezistente si avand RPD-uri cu incarcatoare de cate 100 gloante. Acestia doboara zeci de inamici pana armurile nu mai sunt destul de rezistente si le dau jos. De aici inainte lupta cu mai multa grija pana cand il gasesc pe Makarov. Sfarsitul nu il voi povesti de aceasta data nu fiindca nu vreau sa dau spoilere, ci fiindca va vreau pe voi sa jucati jocul, pentru ca chiar merita!
             Trecem la partile bune ale jocului:
1.Povestea este foarte buna, fiind continuarea perfecta pentru Modern Warfare 2. Aceasta, la fel ca predecesorul, combina momentele dramatice cu cele de actiune si cu umorul personajelor perfect.
2. Personajele sunt cam acelesi din MW 2, nu am lucruri de adaugat, in afara de faptul ca mi-a parul foarte rau ca Soap a murit. :'(
3. Grafica este foarte imbunatatita, ceea ce era totusi de asteptat luand in considerare perioada de 2 ani dintre jocuri.
         Call Of Duty: Modern Warfare 3 este fara nici-o ezitare un joc fara parti rele. Acesta merita din plin titlul de "Cel mai cumparat joc de Xbpx 360 si PlayStation 3 din istorie! Il recomand tuturor, luand in considerare faptul ca a fost lansat pe toate platformele existente in 2011( incluzand PC si Wii U).

PS: Unii dintre voi probabil au observat ca la majoritatea jocurilor despre care scriu spun la sfarsit ca nu au parti rele. Asta pentru ca joc in general numai jocuri care imi plac. Daca vreti sa fac recenzii negative imi puteti lasa in comentarii cu jocuri care vi s-au parut rele. ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu