duminică, 17 mai 2015

Call Of Duty: World At War

                   Acum ca am terminat cu seria Modern Warfare este timpul sa incepem seria Black Ops. Dar primul joc nu este, cum v-ati astepta, CoD:Black Ops, ci World At War, de unde a inceput toata povestea.
             Call Of Duty:World At War, produs de Infinity Ward, Treyarch si Activision, te pune in picioarele lui Dimitri Petrenko, un soldat din Al Doilea Razboi Mondial. Totul incepe in anul 1942. In ruinele orasului Stalingrad, dupa ce fusese atacat de germani, Dimitri, fiind inca viu, este nevoit sa se prefaca mort pentru a-i evita pe nazisti, care isi terminau treaba. Printre cadavrele rusilor acesta il gaseste pe Viktor Reznov, un sniper ce avea degetul ranit. Asa ca Dimitri ii foloseste arma pentru a elimina inamicii din apropiere. Prin ruinele orasului cei doi il gasesc pe generalul ce ordonase atacul Stalingradului, pe care il asasineaza. Cei doi se despart apoi pentru a nu fi gasiti.
              Mai trec inca trei ani pana cand se intalnesc cei doi, dar de data aceasta germanii sunt cei atacati. Pe parcursul povestii Reznov si Dimitri se apropie incetul cu incetul de Berlin, unde ajung in ultimul capitol. Aici, in inima Germaniei, se afla ultimul pas catre victorie. Rusii ataca impreuna cladirea principala a nazistilor. Dupa cea mai crunta lupta pe care am vazut-o in viata mea Dimitri si Reznov ajung pe acoperisul cladirii, unde se afla drapelul nazist. In timp ce Dimitri se apropie victorios cu steagul rus in mana catre marginea cladirii, unde se afla celalalt drapel, un german ranit, dar inca viu, se ridica si il impusca in piept cu un pistol pe Petrenko. Reznov alearga apoi catre nazist si il ucide folosind macheta sa. Dimitri se deplaseaza cu greu, dar reuseste sa puna steagul in locul celui german, marcandu-si victoria.
            Trecem la partile bune ale jocului:
1. Povestea:-este cea cu cel mai puternic efect sentimental dintre toate jocurile Call Of Duty. In ultima parte aproape ca m-a facut sa lacrimez, si nici-un joc sau film nu m-a facut sa plang pana acum. Nici macar unul!
2. Actiunea:-este, la randul ei, cea ma violenta din serie, avad anumite momente in care poti vedea portiuni de maini sau capete ale nazistilor zburand pron aer din cauza unei explozii. Dar asta ofera mai mult realism jocului.
3. Grafica:-este imbunatatita fata de Call Of Duty 4, avand contraste asezate perfect pentru a reprezenta perfect cum erau lucrurile in Al Doilea Razboi Mondial.
4. Muzica:-pana acum nu am mai precizat asta la nici-un joc, dar in acum ma simt nevoit. Adica soundtrack-ul este pur si simplu superb! Va voi lasa un link la sfarsit pentru a vedea despre ce vorbesc.
             In concluzie, Call Of Duty:World At War este, la fel ca si celelalte din serie, un joc superb. Il recomand absolut tuturor! Unii dintre voi pot lua jocul pana si ca fiind o lectie de istorie despre Al Doilea Rezboi Mondial. Adica orice e mai bine dacat sa inveti asta la scoala, nu-i asa?

Link pentru soundtrack: https://www.youtube.com/watch?v=gfW1bkPI8Kc&spfreload=10
        
PS: Inca astept idei de jocuri de la voi. Dar totusi as prefera sa nu aiba system requirements prea mari, luand in considerare ca PC-ul meu nici macar nu ruleaza bine GTA IV.

joi, 14 mai 2015

Call Of Duty: Modern Warfare 3

 
            Call Of Duty: Modern Warfare, produs de Infinity Ward, Sledgehammer Games si Activision este sfarsitul celei mai cumparate serii Call Of Duty de pana acum. 
            Jocul incepe exact unde s-a terminat Modern Warfare 2: Soap este grav ranit dupa ce fusese injunghiat de Shepard si este dus in cel mai apropiat sat pentru a fi vindecat, dar oamenii lui Viktor Makarov ii ataca pe Nikolai, Soap, Price si un rus ce isi doreste la fel de mult ca ei sa il omoare pe Makarov pe nume Yuri. Acestia scapa la limita de soldati si se intorc la baza lor secreta. Pe parcursul primelor doua capitole incearca sa il elimine pe Viktor care le scapa printre degete de fiecare data. In ultimul capitol totusi Soap este ranit din nou foarte grav de oamenii lui Makarov iar de aceasta data din pacate ranile ii provoaca moartea.  

             Pen-ultima misiune ii prezinta pe Yuri si Price care ataca fortareata principala a lui Viktor, dar nu il gasesc nici acolo, dar ii gasesc locatia exacta, pe care o ataca in ultima misiune, purtand armuri rezistente si avand RPD-uri cu incarcatoare de cate 100 gloante. Acestia doboara zeci de inamici pana armurile nu mai sunt destul de rezistente si le dau jos. De aici inainte lupta cu mai multa grija pana cand il gasesc pe Makarov. Sfarsitul nu il voi povesti de aceasta data nu fiindca nu vreau sa dau spoilere, ci fiindca va vreau pe voi sa jucati jocul, pentru ca chiar merita!
             Trecem la partile bune ale jocului:
1.Povestea este foarte buna, fiind continuarea perfecta pentru Modern Warfare 2. Aceasta, la fel ca predecesorul, combina momentele dramatice cu cele de actiune si cu umorul personajelor perfect.
2. Personajele sunt cam acelesi din MW 2, nu am lucruri de adaugat, in afara de faptul ca mi-a parul foarte rau ca Soap a murit. :'(
3. Grafica este foarte imbunatatita, ceea ce era totusi de asteptat luand in considerare perioada de 2 ani dintre jocuri.
         Call Of Duty: Modern Warfare 3 este fara nici-o ezitare un joc fara parti rele. Acesta merita din plin titlul de "Cel mai cumparat joc de Xbpx 360 si PlayStation 3 din istorie! Il recomand tuturor, luand in considerare faptul ca a fost lansat pe toate platformele existente in 2011( incluzand PC si Wii U).

PS: Unii dintre voi probabil au observat ca la majoritatea jocurilor despre care scriu spun la sfarsit ca nu au parti rele. Asta pentru ca joc in general numai jocuri care imi plac. Daca vreti sa fac recenzii negative imi puteti lasa in comentarii cu jocuri care vi s-au parut rele. ;)

joi, 7 mai 2015

Happy Wars

            Happy Wars, produs de ToyLogic lansat pe Windows PC, Xbox 360 si, de luna trecuta, pe Xbox ONE este un joc multiplayer online cu lupte medievale.
         Exista si un mod Single-Player dar Happy Wars este genul de joc ce merita sa fie jucat online cu prietenii. Ideea jocului este sa iti creezi un soldat pe care sa il folosesti pentru a-ti ajuta echipa sa castige. Ai de ales intre 3 clase:
1.Warrior: un simplu soldat cu sabia si scutul lui. Foarte efectivi in ofensiva datorita faptului ca folosind scutul pot primi putin damage.
2.Mage: un vrajitor ce are diferite puteri printre care cea de a lansa niste proiectile in inamicii de la distanta.
3.Cleric: pe aceasta clasa o adora toata lumea dar nimeni nu vrea sa o foloseasca. E ca un medic in Team Fortress 2. Are diferite puteri precum vindecarea jucatorilor si upgradarea armelor aliatilor dar punctul forte al acestei clase este faptul ca poate construi arme folosite pentru a atac si defensiva cum ar fi un baros pentru a distruge poarta cetatii adversare.
          Mai exista si o poveste dar pentru aceasta trebuie sa aveti un anumit nivel ce poate fi obtinut numai prin luptele online, care sunt cele mai populare. Singura parte rea este ca multiplayer-ul nu poate fi accesat decat cu o subscriptie Xbix LIVE GOLD care costa in jur de 10$/luna dar luand in considerare cat de distractiv este jocul, isi merita banii.
          Trecem la partile bune ale jocului:
1.Grafica ar fi putut fi mai buna, dar lunad in considerare simplitatea jocului pot spune ca isi face treaba foarte bine.
2.Luptele sunt foarte distractive pana si atunci cand le pierzi, lucru diovedit de miile de jucatori numai din Europa.
3.Povestea nu este chiar cine stie ce, prezentand subiecte simple precum rapirea unei printese si salvare ei. Dar aceasta campanie este numai buna pentru a invata controalele jocului, pregatindu-te pentru modul Multiplayer.
          In concluzie, Happy Wars este un joc multiplayer foarte bun. Nu e chiar un MMO(Masive Multiplayer Online), dar este potrivit pentru genul de jucatori care s-au plictisit de seriozitatea din Battlefield si Call Of Duty si vor lupte mai distractive. Il recomand tuturor detinatorilor de Xbox si PC, mai ales luand in considerare ca este complet gratuit!