miercuri, 18 februarie 2015

Valiant Hearts:The Great War

            Valiant Hearts:The Great War prezinta povestile a 5 personaje din timpul primului razboi mondial,mai exact luptele intre Germania si Franta. Totul incepe cand Karl,un fermier francez este luat de garmani sa lupte pentru ei in razboi,lasandu-i acolo pe Paulien,sotia sa si pe Emile,tatal ei. Emile simte nevoia sa il recupereze in razboi pe Karl,dar este obligat sa lupte de partea Frantei,adica contra amicului sau. Pe campul de lupta se intelneste cu un soldat american pe nume Freddie si pe cainele sau,Walt. Cei doi erau pe urmele lui Baron Van-Dorf care ii ucise sotia in ziua nuntii. Odata ce toti trei erau cam pe acelasi drum s-au hotarat sa se ajute unul pe altul. Pe drum cei trei se intalnesc cu o tanara din Paris pe nume Anna,care era medic si se indrepta spre o zona in care putea ajuta soldatii raniti. In Germania, Karl este folosit ca un sclav de soldati deoarece nu este bun in lupta,dar reuseste sa ajunga in Saint-Mihiel,satul in care se afla ferma acestuia,dar ajunge aproape prea tarziu fiindca bombe cu gaz fusesera detonate in oras. Acesta reuseste totusi sa o salveze pe Pauline,dar aproape ca plateste cu viata. Anna il salveaza intr-un spital din apropiere. Povestea lui Emile totusi nu are un final atat de roz,acesta fiind executat de germani dupa ce este capturat in lupta.
             Sa trecem la partile bune ale jocului:
  1. Povestea este facuta superb,nivelele fiind foarte bine aranjate in capitole,unele fiind triste,iar altele foarte muzicale,dandu-i jocului un aspect de carte
  2. Grafica facuta de studioul UbiArt Framework pare simplista la inceput,dar la o privire mai profunda se pot observa noante puse peste alte noante puse din nou peste alte noante de culoare pentru a face peisajele sa aiba un ton al culorii perfect. Iar faptul ca este un joc 2D il face sa aiba chiar mai multa personalitate
  3. Personajele sunt facute foarte bine,variand de la medicul care gandeste bine fiecare miscare pana la omul musculos care este uneori folosit pana si ca un scut.    
            La acest joc nu am gasit parti rele. Este o experienta foarte placuta de care nu am avut parte pur si simplu pentru ca nu aveam chef sa fac altceva,ci pentru ca in momentul in care l-am vazut mi-am spus: "Uite un joc cu adevarat bun!".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu