luni, 5 ianuarie 2015

Call Of Duty 4:Modern Warfare

           Call Of Duty 4:Modern Warfare prezinta parti din vietile a doua personaje: John "Soap" McTavish din regimentul SAS si Paul Jackson,acesta facand parte din United Stated Marine Corps(USMC).
           Pe mine,personal,m-a impresionat cel mai mult povestea lui Soap,unii probabil vor spune ca misiunile lui Jackson au mai multa actiune,der eu,spre deosebire de multi altii,joc Call Of Duty nu pentru actiune,ci pentru poveste.Pentru impuscaturi exista Counter Strike.
           Sa trecem acup la partile bune ale jocului:
1.Povestea-din cate am si mentionat,m-a uimit,acesta fiind primul joc din serie pe care l-am jucat,dar si cel ce mi-a pornit placerea pt jocurile Call Of Duty.
2.Grafica-pentru acea perioada este foarte buna,am mai lucat jocuri din acel an si aveau grafica nerealista si plina de glitch-uri


3.Personajele-fiecare in parte  are o personalitate a lui,lucru care adauga complexitate jocului
4.Glitch-uri-da,stiu,am spus ca  alte jocuri aveau grafica plina de glitch-uri,dar acesta nu are foarte multe,iar cele care sunt nu arata asa de grav,adaugand si mai mult amuzament jocului, care prinde bn pe langa seriozitatea povestilor

  

            Acum ar trebui sa precizez partile rele ale jocului,dar eu sincer nu am gasit parti rele.Grafica,povestea si personajele sunt toate superbe! As mai putea acum sa va spun ce mi-a placut la fiecare misiune in parte,as putea descrie toate personajele ce apar in joc,dar nu voi face asta,pt ca probabil voi,cei care l-ati jucat stiti despre ce vorbesc,iar cei care nu au facut-o...Ce mai asteptati!? 

PS: Un an nou fericit toturor! :)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu