vineri, 3 iulie 2015

Call Of Duty: Ghosts

               Call Of Duty:Ghosts(2013), produs de Infinity Ward, Activision, Raven si Neversoft, este cel mai prost joc din toata seria Call Of Duty.
            Nu exista nimic nou care sa faca jocul sa straluceasca. Povestea are doua lucruri noi:apocalipsa...si un caine pe nume Riley. Ambele nu sunt schimbari destul de mari pentru a face jocul sa para nou. Incepem cu povestea: Esti un soldat pe nume Logan Walker care, impreuna cu fratele sau, Hesh si tatal sau pe nume Elias, sunt pe urmele unui fost soldat pe nume Rorke care tradase "Fantomele", o echipa militara de elita. Pe parcursul jocului mergi din America pana in sudul Braziliei pentru a-l captura pe inamic. Aproape toate armele sunt identice cu cele din Modern Warfare 3, unele numai cu nume diferite. 

             Nici modul Multiplayer nu uimeste, devenind foarte plictisitor si repetitiv dupa cateva ore de jucat, spre deosebire de predecesorul sau, Black Ops II. Hartile sunt incredibil de plictisitoare, fiind mici si avand putine lucruri pentru interactionat cu alti jucatori.

            Anyway, acum ca am terminat cu povestitul sa trecem la partile bune ale jocului:
1.Nimic
2.Nimic
           Da, vorbesc serios! Call Of Duty:Ghosts nu are absolut nici-o parte buna! Este un joc oribil, o dezamagire la adresa seriei Call Of Duty. Deci trecem acum la partile rele ale jocului:
1. Povestea este plicisitoare, fara aproape nici-un element nou. Copiaza in mare parte Modern Warfare 3.
2. Grafica este practic identica cu cea din Black Ops II. Am crezut ca n-o sa se mai intample ca la Black Ops si MW3, dar m-am inselat, din cate se vede.
3. Modul multiplayer de o suta de ori mai plictisitor ca Black Ops II. Singurul lucru nou este cainele, dar nu este destula o singura schimbare buna, nu mai zic de harti si arme.
           In concluzie, Call Of Duty:Ghosts este cel mai dezamagitor joc din toata seria. Aici se poate observa cel mai tare ce voiau sa zica oamenii prin replica "Toate jocurile Call Of Duty sunt la fel."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu