vineri, 26 iunie 2015

[PROTOTYPE®2]

         Prototype 2(2012), produs de Radical Entertainment si Activision, este cel mai violent si sangeros, dar distractiv joc pe care l-am jucat pana acum!
          Povestea il prezinta pe James Heller, un soldat care isi pierduse familia intr-un razboi cu zombi creati de un mutant numit Alex Mercer. La inceputul jocului Heller primeste misiunea de a verifica niste soldati dintr-o zona afectata de virus a orasului. Cand ajunge isi da seama ca toti au fost omorati de infectati. Aici il gaseste chiar pe Alex Mercer pe care initial il ataca, dar este apoi doborat. 
         Mercer ii da si lui Heller virusul, spunandu-i sa il ajute sa distruga Blackwatch, asociatia militara pentru care lucraza soldatul nostru, acum detinator de puteri supranaturale. Dupa cateva misiuni Mercer il tradeaza pe Heller care, de aici in colo, il are pe el ca tinta principala. Din acest moment pana la sfarsitul povestii James se aliaza cu mai multe persoane pentru a lupta impotriva inamicului sau. Unii il tradeaza iar unii ii raman fidel. Dupa cateva ore de jucat Heller in gaseste pe Mercer si il invinge, acesta fiind ultimul boss battle din joc.
          Terminam acum cu povestitul si trecem la partile bune ale jocului:
  1. Povestea este captivanta, dar destul de scurta. In cateva ore o termini usor. Partea buna este ca atunci cand o termini jocul are numai vreo 40% progres. Deci chiar dupa finalizarea campaniei mai ai lucruri de facut precum misiuni secundare sau adunarea mutatiilor.
  2. Grafica este destul de buna, in nici-un fel inovatoare, dar acesta nu este un detaliu care sa poata fi observat in timp ce joci pe care as-l iei ca pe un dezavantaj.
  3. Personajele sunt realizate bine, actorii pentru voce fiind alesi la fel de bine, mai ales pentru personajul James Heller.
          Singura parte rea a jocului este ca nu exista nici-un mod multiplayer, chiar daca ar fi fost foarte tare sa iti poti folosi puterile impreuna cu un prieten prin oras. Dintr-un anumit moment chiar devine singuratic orasul fara sa ai pe altcineva cu care sa te distrezi. Dar imi fac cele mai mari sperante ca vei putea face asta in Prototype 3! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu