duminică, 2 august 2015

Team Fortress 2

               Team Fortress 2(2007), produs de Valve Corporation, este un FPS(First Person Shooter) cross-console ce mi-a atras atentia de cand l-am vazut pentru prima oara in componenta pachetului The Orange Box.
             Ideea jocului este un Team Deathmatch cu echipe de de marimi variate. Fiecare jucator isi alege o anumita clasa din cele 9:

-Scout:care are rolul de a gasi inamicii si de a-i executa de la apropiere. Acesta are un shotgun, un pistol si o bata de baseball.

-Solider: care este un soldat cu un aruncator de grenade, un shotgun si o lopata, de obicei folosit pentru atacul de la o distanta medie.
-Pyro: care are un aruncator de flacari, un topor si un shotgun. Acesta este foarte folositor la apropiere.
-Demoman: care este un soldat cu un aruncator de frag-uri si stickybomb-uri, un shotgun si o sticla. Este foarte util la departare medie si mare.
-Heavy: care are un MG urias, un shotgun si pumnii sai ca arma melee. Este foarte util la departare medie.
-Engineer:care are o cheie, un shotgun si un pistol. Acesta are si abilitatea de a pune diferite arme precum un MiniGun sau un aruncator de grenade automat pe pamant. Acesta este foarte bun la defensiva.
-Medic: care are o arma pentru a reda viata soldatilor raniti si un fierastrau. Este mereu folosit pentru a-i ajuta pe soldatii din apropierea sa.
-Sniper: care are o luneta one-shot, un sub-machine gun si o mecheta. Este ideal pentru inamicii de la departare.
-Spy: care este un spion cu un revolver, un briceag si un dispozitiv care il poate face invizibil sau transforma intr-un soldat din echipa adversara.

            Acestea sunt cele 9 clase dintre care poti alege in Team Fortress 2 pentru a lupta contra inamicilor. Trecem acum la partile bune ale jocului:
1. Personajele sunt create foarte bine. Toate clasele au avantajele si dezavantajele sale, fiecare fiind unica in felul sau propriu.
2. Grafica este foarte buna, luand in considerare ca jocul este din 2007. Realismul din FPS-urile de atunci este dat la o parte pentru o grafica foarte cartoonish.
            Partea rea a jocului este ca nu exista nici-un fel de poveste in joc. Da, exista un videoclip "Meet Them All", dar nu este o poveste propriu-zisa. Unui joc ca acesta chiar i-ar fi prins bine un mod "Campaign". Dar totusi Team Fortress 2 este un joc ce merita jucat de audiente mari si mici pentru ca, lasand la o parte dezavantajele, acesta este foarte distractiv!
            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu