luni, 6 iulie 2015

League Of Legends

             League Of Legends, produs de o companie care dupa numele ei te-ar face sa crezi ca a facut mai mult decat un singur joc(Riot Games), este jocul care mi-au fost cerute cele mai multe recenzii.
         Sa vedem la inceput de unde a venit ideea pentru LoL. Acum mult timp s-a lansat un joc numit Warcraft III care functiona pe acelasi sistem. Pentru Warcraft III s-a facut o anumita mapa numita Dota AllStar, care era o harta patrata cu 3 drumuri principale. Existau 2 echipe plasate fiecare pe colturi diferite ale hartii. Ei bine, cand Warcraft III s-a invechit inca mai existau oameni pasionati de hartile Dota AllStar, asa ca IceFrog, un desgner pasionat de joc, s-a dus la Valve si a creat Dota 2 care era modul Allstar din Warcraft III intr-o versiune mai aratoasa. Dar unii fani nu au fost multumiti de faptul ca Dota 2 nu avea destul de multe lucruri noi adaugate, asa ca s-au dus la compania Riot despre care nimeni nu stia inca nimic si le-au dat aceasta idee de milioane. Acestia au creat in 2009 League of Legends, un joc complet nou...chiar daca avea hartile din Dota, si puterile din Dota, si destul de multe persoanje din Dota, si minionii din Dota... Dar hei, numai League Of Legends are tufisuri! 

            Motivul principal pentru care nu am facut pana acum o recenzie pentru LoL este ca nu il jucasem(stiu, stiu, rusine mie), dar alaltaieri m-am apucat si mi-a placut destul de mult. Inteleg de ce majoritatea jucatorilor isi creeaza o dependenta, dar eu am prea multa experienta co jocurile in cat sa mi se intample asta. La inceput am fost varza pana si cu boti la modul Intro! Dar un prieten m-a ajutat sa invat ce puteri sa folosesc si cum si mi-a dat multe sfaturi. Are ca nume "AreYouReady1" si joaca bine, nu e profesionist, dar joaca bine. Anyway, acum ca am terminat cu povestitul sa trecem la partile bune ale jocului:
1. Gameplay-ul este foarte lin si nu exista aproape nici-ul glitch. Naspa e ca din cand in cand mai intra tipi care incep sa te insulte fiindca nu i-ai ajutat sa bata un adversar, ceea ce strica mai tot match-ul.
2. Grafica este foarte buna pentru ceea ce este jocul. Face un balans foarte bun intre realist si "cartoon-ish". Mediul inconjurator este foarte bine detaliat.
3. Personajele sunt foarte diferite intre ele. Fiecare are abilitatile lui, ceea ce fac special. Anumiti campioni sunt buni pentru Atac, unii pentru defensiva iar unii pentru jungle.
           Singura parte rea a jocului pe care am observat-o pana acum este faptul ca lucrurile in general costa mult prea mult! Pentru un campion bun trebuie sa joci vreo 30 de match-uri iar pe majoritatea sa le castigi.
            In concluzie, League Of Legends este un joc foarte distractiv in care iti poti investi timpul liber. Il recomand tuturor celor care nu l-au jucat inca, in afara de cei care nu au rabdare pentru ca de asta va fi nevoie ca sa ajungi la un nivel mare.
           
By the way, numele meu pe LoL este: John Mustata

vineri, 3 iulie 2015

Call Of Duty: Ghosts

               Call Of Duty:Ghosts(2013), produs de Infinity Ward, Activision, Raven si Neversoft, este cel mai prost joc din toata seria Call Of Duty.
            Nu exista nimic nou care sa faca jocul sa straluceasca. Povestea are doua lucruri noi:apocalipsa...si un caine pe nume Riley. Ambele nu sunt schimbari destul de mari pentru a face jocul sa para nou. Incepem cu povestea: Esti un soldat pe nume Logan Walker care, impreuna cu fratele sau, Hesh si tatal sau pe nume Elias, sunt pe urmele unui fost soldat pe nume Rorke care tradase "Fantomele", o echipa militara de elita. Pe parcursul jocului mergi din America pana in sudul Braziliei pentru a-l captura pe inamic. Aproape toate armele sunt identice cu cele din Modern Warfare 3, unele numai cu nume diferite. 

             Nici modul Multiplayer nu uimeste, devenind foarte plictisitor si repetitiv dupa cateva ore de jucat, spre deosebire de predecesorul sau, Black Ops II. Hartile sunt incredibil de plictisitoare, fiind mici si avand putine lucruri pentru interactionat cu alti jucatori.

            Anyway, acum ca am terminat cu povestitul sa trecem la partile bune ale jocului:
1.Nimic
2.Nimic
           Da, vorbesc serios! Call Of Duty:Ghosts nu are absolut nici-o parte buna! Este un joc oribil, o dezamagire la adresa seriei Call Of Duty. Deci trecem acum la partile rele ale jocului:
1. Povestea este plicisitoare, fara aproape nici-un element nou. Copiaza in mare parte Modern Warfare 3.
2. Grafica este practic identica cu cea din Black Ops II. Am crezut ca n-o sa se mai intample ca la Black Ops si MW3, dar m-am inselat, din cate se vede.
3. Modul multiplayer de o suta de ori mai plictisitor ca Black Ops II. Singurul lucru nou este cainele, dar nu este destula o singura schimbare buna, nu mai zic de harti si arme.
           In concluzie, Call Of Duty:Ghosts este cel mai dezamagitor joc din toata seria. Aici se poate observa cel mai tare ce voiau sa zica oamenii prin replica "Toate jocurile Call Of Duty sunt la fel."