vineri, 26 iunie 2015

[PROTOTYPE®2]

         Prototype 2(2012), produs de Radical Entertainment si Activision, este cel mai violent si sangeros, dar distractiv joc pe care l-am jucat pana acum!
          Povestea il prezinta pe James Heller, un soldat care isi pierduse familia intr-un razboi cu zombi creati de un mutant numit Alex Mercer. La inceputul jocului Heller primeste misiunea de a verifica niste soldati dintr-o zona afectata de virus a orasului. Cand ajunge isi da seama ca toti au fost omorati de infectati. Aici il gaseste chiar pe Alex Mercer pe care initial il ataca, dar este apoi doborat. 
         Mercer ii da si lui Heller virusul, spunandu-i sa il ajute sa distruga Blackwatch, asociatia militara pentru care lucraza soldatul nostru, acum detinator de puteri supranaturale. Dupa cateva misiuni Mercer il tradeaza pe Heller care, de aici in colo, il are pe el ca tinta principala. Din acest moment pana la sfarsitul povestii James se aliaza cu mai multe persoane pentru a lupta impotriva inamicului sau. Unii il tradeaza iar unii ii raman fidel. Dupa cateva ore de jucat Heller in gaseste pe Mercer si il invinge, acesta fiind ultimul boss battle din joc.
          Terminam acum cu povestitul si trecem la partile bune ale jocului:
  1. Povestea este captivanta, dar destul de scurta. In cateva ore o termini usor. Partea buna este ca atunci cand o termini jocul are numai vreo 40% progres. Deci chiar dupa finalizarea campaniei mai ai lucruri de facut precum misiuni secundare sau adunarea mutatiilor.
  2. Grafica este destul de buna, in nici-un fel inovatoare, dar acesta nu este un detaliu care sa poata fi observat in timp ce joci pe care as-l iei ca pe un dezavantaj.
  3. Personajele sunt realizate bine, actorii pentru voce fiind alesi la fel de bine, mai ales pentru personajul James Heller.
          Singura parte rea a jocului este ca nu exista nici-un mod multiplayer, chiar daca ar fi fost foarte tare sa iti poti folosi puterile impreuna cu un prieten prin oras. Dintr-un anumit moment chiar devine singuratic orasul fara sa ai pe altcineva cu care sa te distrezi. Dar imi fac cele mai mari sperante ca vei putea face asta in Prototype 3! 

joi, 11 iunie 2015

Disney Infinity

           Dinsey Infinity(2013), produs de Avalanche Studios si, desigur, Disney Interactive, este jocul ce prezinta toate personajele din universul animatiilor Disney.
          Aceasta este cea mai buna idee pe care au avut-o cei de la Disney. Toate personajele sunt deblocate prin achizitionarea unor figurine ce sunt asezate pe o placa ce este conectata la consola/PC. Fiecare personaj face parte din una dintre cele 6 pachete de joc: Monsters University, Pirates Of The Carraibean, Cars, The Incredibles, Toy Story si The Lone Ranger. Eu am jucat numai trei dintre ele:
-Monsters University: Care face referinta la prequel-ul filmului Monsters INC: Acesta prezinta personajele in universitate. Acolo trebuie sa faca diferite misiuni cum ar fi speriatul rivalilor si curatatul mizeriei facuta de ei.
-The Incredibles: Acesta ii prezinta pe cei 5 incredibili care au misiunea de a apara orasul Metroville de Syndrome, care il ataca folosindu-si robotii.
-Pirates Of The Carraibean: Care este setul meu preferat. Acesta, desigur, il prezinta pe Jack Sparrow care se lupta impotriva lui Davy Jones.
          Dar pe langa seturi mai exista si Toy Box Mode, care este un simplu Sandbox cu toate obiectele din joc.
          Trecem acum la partile bune ale jocului:
1. Povestea: Cele 6 seturi sunt pline de misiuni diverse care mai mult ca singur ii vor tine ocupati timp de ore bune pe cei mici, cat si pe cei mari.
2. Grafica: Aceasta este ok pentru joc. Isi face treaba foarte bine, dar tot as fi preferat ca anumite detalii sa fi fost mai bine finisate.
3. Personajele: Acestea sunt interpretari foarte bune ale celor din filme, mai ales ca in setul Pirates Of The Carraibean insusi Johnny Depp se ocupa de vocea jui Jack Sparrow.
          Singura parte rea a jocului este ca ar fi putut sa fie pur si simplu mai bun. Pe langa faptul ca o grafica mai buna ar pronde bine mai sunt si activitatile din seturi care devin repetitive si plictisitoare, iar Toy Box-ul nu e cine stie ce. 
         In concluzie, Disney Infinity este un joc bun, dar nu unul perfect. Ar fi meritat mai multe detalii, luand in considerare ca promite multe. Dar din pacate nu se tine de cuvant de fiecare data. Mai multa diversitate ar fi prins bine. Desigur, vi-l recomand, dar nu va asteptati la cea mai buna experienta Disney, deoarece chiar ca nu este.

PS: Nu am putut sa postez in ultima vreme deoarece am fost foarte ocupat, dar totul si-a revenit la normal acum iar postarile saptamanale au reinceput. :)