miercuri, 29 octombrie 2014

Forza Motorsport 4

          
     
            Forza Motorsport 4(2011),un joc ce a fost unul dintre cele mai bune jocuri exclusive Xbox 360,multi probabil vor spune ca e vechi jocul,dar din punctul meu de vedere este cel mai bun joc Forza Motorsport de pana acum. Da,stiu,a aparut FM 5,dar singura parte buna la el este ca grafica a fost imbunatatita...atat! Voi scrie si despre acel joc,dar momentan vorbesc de Forza Motorsport 4.
            Jocul nu prea duce lipsa de masini,jocul are peste 500,partea rea este ca majoritatea celor mai interesante sunt blocate pe discul 2,pe care trebuie sa il instalezi,asa ca daca ai consola de 4 GB,si nu ai HDD,sa nu te astepti la multe de la joc.
           Sunt prezentate destul de multe elemente de costumizare,jocul prezentand posibilitatea de a schimba pana la cel mai mic detaliu al motorului,Spoilerele si pragurile sunt cam putine,dar asta nu reprezinta o problema imensa.


             Am spus parti bune ale jocului,acum sa trecem la cele rele:
1.Cauciucurile slick(fara acele santuri) lasa urme cu striatii atunci cand faci burnout,am observat asta cand am facut o masina pentru drag si cand am accelerat mai brusc am observat urmele de pe circuit.
2.Lipsesc evenimente drift,iar cele de drag aproape ca nu exista,am spus mai sus ca am modificat o masina pentru drag,dar am fost nevoit sa o testez pe pista de drag de la Top Gear(singura) .Consider ca in joc s-ar fi potrivit si curse de drift,pentru a mai lua din seriozitatea acestuia.Stiu,seria Forza Motorsport e facuta pentru a fi un simulator,dar luand in considerare felurile in care poti modifica masinile,evenimentele de drift nu ar strica.
3.De la jumatatea carierei cursele incep sa aiba peste 5-6 ture,ceea ce este incredibil de plictisitor!
 
          Cam atat am de spus despre Forza Motorsport 4,este un joc ce face mai mult decat se credea ca se poate cand a aparut. Orice ai spune despre el,este un joc ce a fost mai mult decat interesant,este un joc cu adevarat BUN!