vineri, 5 decembrie 2014

Sniper Ghost Warrior

         

         Sniper Ghost Warrior(2010),produs de City Interactive,produs folosind motorul Chrome 4 este unul dintre acele jocuri care pana si la modul Easy te provoaca,mereu aparand cate o misiune ''imposibila'' care,dupa ce mai joci vreo luna Call Of Duty devine foarte simpla,dar dupa ce mai faci cateva misiuni apare alta ce esta ''imposibila'',si povestea se repeta.
         Acesta este un joc care,daca esti nou cu shooterele sau joci pe o noua consola,un an si jumatate,iar in momentul in care termini ultima misiune si il elimini pe generalul Vasquez si incepi sa te simti ca un veteran de razboi apare Sniper Ghost Warrior 2,pe care trebuie sa il joci deoarece atractia e prea puternica! Si din nou,povestea se repeta...
         Sa trecem la partile Bune ale jocului:
 1.Povestea e ok,nu e formidabila,dar isi face treaba,luand in considerare calitetea produsului in sine.
2.Grafica e destul de buna pentru perioada in care a fost facut jocul.Nu se compara cu cea din Forza Motorsport IV,dar e ok,isi face treaba
         Am terminat cu partile bune,acum cele rele:
1.Nu este vorba doar despre un sniper,in joc ca personaje principale mai sunt si Alpha-9 si Delta-3,care il ajuta pe Razor-64(Sniper) in vreo trei misiuni.Multi vor spune ca nu este un lucru rau,ci chiar ca adauga mai multa culoare jocului,dar eu consider ca ori ar fi trebuit sa scoata posibilitatea de a controla acele personaje,ori sa schimbe numele,care sugereaza ca in joc vei fi doar un sniper,adica la ce te poti astepta de la un joc cu titlul "Sniper Ghost Warrior"?

2.Nu stiu daca trebuia sau nu sa pun asta la partile bune,e prea amuzant:luand in considerare faptul ca jocul e orice numai nu american(lucru dovedit de credite) ,trebuia sa existe o scena specifica jocurilor americane in care cele 4 personaje merg(ca niste "bo$-i") sin in spate au loc niste explozii uriase.Scena apare si in credite,exact in momentul in care realizezi ca jocul e orice numai nu american.
Cam atat am de spus despre Sniper Ghost Warrior.Eun joc acre isi face pur si simplu treaba,mai nimic in plus,spre deosebire de Forza Motorsport IV,joc prezentat data trecuta.


miercuri, 29 octombrie 2014

Forza Motorsport 4

          
     
            Forza Motorsport 4(2011),un joc ce a fost unul dintre cele mai bune jocuri exclusive Xbox 360,multi probabil vor spune ca e vechi jocul,dar din punctul meu de vedere este cel mai bun joc Forza Motorsport de pana acum. Da,stiu,a aparut FM 5,dar singura parte buna la el este ca grafica a fost imbunatatita...atat! Voi scrie si despre acel joc,dar momentan vorbesc de Forza Motorsport 4.
            Jocul nu prea duce lipsa de masini,jocul are peste 500,partea rea este ca majoritatea celor mai interesante sunt blocate pe discul 2,pe care trebuie sa il instalezi,asa ca daca ai consola de 4 GB,si nu ai HDD,sa nu te astepti la multe de la joc.
           Sunt prezentate destul de multe elemente de costumizare,jocul prezentand posibilitatea de a schimba pana la cel mai mic detaliu al motorului,Spoilerele si pragurile sunt cam putine,dar asta nu reprezinta o problema imensa.


             Am spus parti bune ale jocului,acum sa trecem la cele rele:
1.Cauciucurile slick(fara acele santuri) lasa urme cu striatii atunci cand faci burnout,am observat asta cand am facut o masina pentru drag si cand am accelerat mai brusc am observat urmele de pe circuit.
2.Lipsesc evenimente drift,iar cele de drag aproape ca nu exista,am spus mai sus ca am modificat o masina pentru drag,dar am fost nevoit sa o testez pe pista de drag de la Top Gear(singura) .Consider ca in joc s-ar fi potrivit si curse de drift,pentru a mai lua din seriozitatea acestuia.Stiu,seria Forza Motorsport e facuta pentru a fi un simulator,dar luand in considerare felurile in care poti modifica masinile,evenimentele de drift nu ar strica.
3.De la jumatatea carierei cursele incep sa aiba peste 5-6 ture,ceea ce este incredibil de plictisitor!
 
          Cam atat am de spus despre Forza Motorsport 4,este un joc ce face mai mult decat se credea ca se poate cand a aparut. Orice ai spune despre el,este un joc ce a fost mai mult decat interesant,este un joc cu adevarat BUN!

duminică, 14 septembrie 2014

Buna,Cititori!

Buna,Cititori!Acest blog este despre jocurile pe care eu,Iustin Dumitru,le apreciez.Voi face comparatii intre jocuri,recenzii si,la un moment dat,voi creea si un canal Youtube.Nu va exista o anumita zi in care voi posta,o voi face de fiecare data cand am timp,oricum,am sa incerc sa scriu cat mai des.Cam atat acum,in urmatorul articol voi scrie despre primul joc din acest blog. P.S.:Ma gasiti pe Facebook pt mai multe detalii la adresa: https://www.facebook.com/iustin.dumitru.37 ID:iustin.dumitru24@gmail.com